Læs spændingsbøger af svensk succesforfatter fra dansk webshop

Når man tænker på, hvad der kan foregå af sindsoprivende spændende ting i kriminallitteraturen, så er det tankevækkende, at det slet ikke er til at se på læseren. Ofte sidder hun eller han i sofaen, med tæppe på, næsten urørlig, og sluger den ene sætning efter den anden, uden at fortrække en mine. Vi mennesker er i stand til at slå kroppen fra, mens vi lader og rive med i handlingen i en god bog eller film. Og vi hygger os glimrende med at læse om grufulde mord i skumle miljøer.

En af de store svenske krimiforfattere, Stefan Arnhem, har evne til at skabe spænding og suspense, som næsten får os til at stå op i sofaen. Man bliver så grebet af bøgerne fra Stefan Arnhem, at det er lige før, at den ovenstående beskrivelse alligevel ikke holder. Hans evne til at bygge op og skabe overraskende situationer kan faktisk gøre det svært at sidde stille under læsningen. Hvis man holder af at blive holdt i et jerngreb af spænding, så er Stefan Arnhem forfatteren, der leverer.

En alsidig forfatter

Stefan Arnhem har skrevet manuskripter til både film og tv-serier i sit hjemland. Flere af hans bøger er da også filmatiseret. Han kan skrive, så man virkelig lever med i handlingen. Det er medrivende, chokerende og vanvittigt spændende at læse en bog af Stefan Arnhem. Hans serie om Fabian Risk har fået en stor fanskare, langt ud over Sveriges grænser. Og det er der ikke noget at sige til, for det er virkelig gribende læsning. Man har svært ved at lægge bogen fra sig, før sidste punktum er sat, og mysteriet er opklaret.

Svenske krimier i dansk webshop

Bog & Idés er en kæde af boghandlere, der har butikker fordelt over hele landet. På hylderne finder man masser af krimier, også de spændende bøger af Stefan Arnhem. Og med online-delen, bog-ide.dk, kan man nu også handle online hos Bog & Idé. Og det er ikke bare bøger, man finder her. Der er kuglepenne, puslespil, Lego og computerspil at finde, både i de fysiske butikker og på nettet.