Get the look med lange gummistøvler

Når det alligevel regner 150 dage om året i Danmark, så kan vi lige så godt gøre en dyd ud af det og designe noget lækkert regntøj. Regnvejr er jo egentlig ganske smukt, når man lige kigger efter. Byen ligner noget fra en gammel film, når det styrter ned. Striberne af regn gør udsigten romantisk og eventyrlig. Det romantiske møde mellem heltinden og helten i styrtende øsregn er et ikonisk billede, der oser af passion og hjerter i brand, der trodser de plaskende vandmasser.

Så hvorfor ikke bare gå all in og klæde sig i det flotteste regntøj, med flotte lange gummistøvler og paraply? Der er da ikke noget smukkere end et par dameben i lange gummistøvler. Det er stilfuldt og kækt og udtryk for overskud og feminin selvstændighed. Og, for resten: er der noget mere romantisk end at dele en paraply med kæresten, på en tur igennem regnen? De lange gummistøvler holder fødderne tørre og understøtter samtidigt det feminine look.

Lækkert design fra Hornbæk

På sjællands nordkyst ligger den hyggelige badeby Hornbæk. Her åbnede Ilse Jacobsen sin første butik tilbage i 1993. Siden da har hun tiltrukket sig meget opmærksomhed med sine nyfortolkninger af det klassiske regntøj og praktisk tøj i det hele taget. Det hele har fået en stilistisk opstrammer, og et look, der oser af fashion og selvtillid.

Man kan stadig besøge butikken i den lille badeby, men mange vælger at kigge ind i Ilses skønne webshop, der bugner af lækkerier fra designerens hånd. Selvom hovedsædet ligger langt fra storbyen, så er der ikke noget landligt over kollektionerne. Den moderne bykvinde vil elske de flotte kollektioner og stolt gå ud i regnen med dem. 

Gør gaderne usikre

Gå ud i byen en regnvejrsdag, med lange gummistøvler og regntøj fra Hornbæk, og gør gaderne usikre. For her kommer en kvinde, der udstråler selvsikker stilbevidsthed og stort overskud i looket. Regnen kan bare komme an. Det er ikke en lille, forkølet, våd mus, der kommer frem til det vigtige møde. Det er en moderne kvinde med styr på sagerne og sit look. Tjek det ud.