Tips til en bekvem og moderne garderobe

Der er mange måder at designe sin garderobe på. Man kan finde et hav af løsninger og muligheder i mange forskellige fysiske og online butikker, at det kan være svært at vælge. En garderobe skal gerne være både bekvem og nem at bruge, samtidig med at den lever op til din smag og sans for indretning. Her kan selv dørene til dit skab gøre en stor forskel.

En af de mest fleksible løsninger, når det kommer til at finde et garderobeskab, der lever op til dine behov på flere planer, er at designe det selv. På den måde kan man selv vælge, hvor meget plads, man vil have i sit skab, og dermed hvor stort det skal være, samtidig med at vælge materialer og farver der passer ind i din helt egen stil. Når man selv designer et garderobeskab, kan man selv vælge skydelåger efter mål, antal skuffer og andet inventar.

Skydedøre frem for låger

Hver dag står du op og åbner dit garderobeskab for at finde dagens sæt tøj, du vil tage på. Og når du kommer hjem igen, åbner du sikkert igen garderobeskabet for at lægge noget tøj på plads. Flere gange i løbet af en dag åbner du lågerne til skabet, og hvis pladsen er trang, så er det en fordel at have skydedøre frem for de traditionelt hængslede låger, der åbner udad og tager gulvplads, mens de er åbne.

Vælger man skydelåger efter mål, så har man muligheden for at vælge døre der passer nøjagtigt til dit skab – og den store fordel ved skydelåger er naturligvis, at de ikke tager plads, når de åbnes, idet de blot bliver skubbet til siden. Derudover ser de ofte også mere moderne og enkle ud.

Skuffer frem for hylder

Noget andet, der gør det nemmere og mere bekvemt at bruge sit garderobeskab – udover skydelåger efter mål – er at vælge skuffer frem for hylder. Fordelen ved skuffer er nemlig, at man kan trække dem ud, for at få overblik over sit tøj, i stedet for at man skal grave sit tøj frem fra en hylde, hvor man har svært ved at se noget.