Når kaffe ikke bare er kaffe

Mandag morgen kimer alarmen. En ny uge truer forude, lige som man havde vænnet sig til den dejlige weekend. Det gør næsten ondt at skulle ud af alt det blide og bløde, der har gjort ens weekend fantastisk. Det er ikke fair. Der må være en belønning, i det mindste. Noget godt, som kan få en ud af fjerene og tage fat på ugens start. En belønning som giver en det gode humør fra weekenden tilbage, så man kan få ugen til at glide.

Hvis du har en nespresso maskine og nogle gode kapsler med kaffe, så kan du lettere tage brodden af mandagen og komme godt afsted ind i den kommende uge. En nespresso maskine laver den mest fantastiske kaffe. Altså som i rigtig kaffe, god kaffe. Højt hævet over filterkaffe, som jo ikke altid er lige spændende. Med en nespresso maskine får du kaffe med stort K, der smager og forsøder din morgen. En god, varm kop belønning.

Din kaffe når du vil

Det tager ikke et øjeblik at lave en god kop kaffe på den nespresso maskine. De smarte kapsler skal bare af med låget og er hurtigt placeret i holderen, og så er det bare at trykke på start. Det er en morgengave med sådan en maskine i huset. Ja, ikke bare en morgengave, men også en eftermiddagsgave, når du kommer træt hjem fra jobbet.

Og hvis der kommer uventede gæster, så er der altså heller ingen tvivl. Her er en kaffe, brygget af en nespresso maskine, langt bedre at servere, end den kedelige filterkaffe. Og gæsterne vil sætte pris på den gode smag, lige meget om de er skibbrudne eller marsmænd, der har forvildet sig ud af deres egen galakse.

Hver dag en glæde

Med en belønning så skøn, for at kunne komme op om morgenen, så går hele ugen som en leg. Kig ind hos Johannes Fog og find den nespresso maskine der passer bedst til dig. Du kan finde dem i de fysiske butikker og i webshoppen, som har åbent 24 timer i døgnet alle ugens dage. Velkommen indenfor.