Når hjemmet trænger til maling

Hvis væggene eller lofterne ser “trætte” ud, så er det måske på tide at give dem en gang opfriskende maling. Der er ikke noget, dr stråler som et nymalet hjem. Og du kan gøre det hele selv og få et smukt resultat, hvis du bruger den rigtige maling og de rigtige redskaber. Det er ikke svært og faktisk er det hurtigere gjort end du måske lige går og forestiller dig. Tag et kig og få en snak med farvehandleren og bliv klogere på det hele.

Du kan få Jotun maling til alle slags overflader i hjemmet. Jotun maling er maling af meget høj kvalitet med lang holdbarhed og høj farveægthed. Netop disse egenskaber er afgørende for hvor ofte du skal male. For maler du med dårlig maling, så går der formentlig ikke lang tid før dine vægge eller lofter ser triste ud igen. Jotun maling koster lidt ekstra, men det betaler sig i længden, fordi du får et smukkere og meget mere holdbart resultat.

Fagmandens valg

Du kan få Jotun maling til alle overfladetyper i dit hjem. Spørg fagmanden til råds, hvis der er noget du er usikker på. Det er altid godt at være ordentligt forberedt, når man skal i gang med et maleprojekt i hjemmet. Husk også at det kan være nødvendigt at rense den gamle overflade inden du begynder med selve malingen.

Fagmanden kan også hjælpe dig med valget af farver. Har du en idé, så tag en snak med din farvehandler om det og lad dig vejlede, så du kan få det bedst mulige resultat. Det er spændende at eksperimentere med nye farver på væggene, men vær grundig i dine overvejelser, så du ikke kommer til at fortryde, når det hele er for sent.

Skønne nye hjem

Når du er færdig og hjemme fremstår nymalet, så kan du nyde synet af friske farver og funklende vægge. Det er det gode ved at male: man oplever tydeligt forskellen fra før til nu. Fra trætte til veloplagte vægge og lofter. Og Jotun maling holder som sagt længe, så det vil din glæde ved resultatet også gøre.