Klogeågespillet over dem alle kan fås hos din boghandler

Vintertid er mørketid, vi slipper ikke udenom det. Det er en tid, hvor man dårligt når at åbne øjnene, før mørket falder på. Man bliver let sløv og træt, og hjernen går ofte i selvsving over ubrugelige, halvdårlige tanker. Nogen gange må man simpelthen hanke op i sig selv og familien, og sætte gang i noget, der kan bringe lidt underholdning på banen, som kan afløse det indadvendte skulehumør. Her er der ikke noget bedre end et rigtig godt brætspil.

Hvis du kan lide at brilliere med din store paratviden, så er bezzerwizzer lige sagen. I bezzerwizzer skal man, som bekendt, svare på alle mulige spørgsmål, inden timeglasset rinder ud. Man kan spille med hold, og der er altid nogle, som er bedre til at være på hold, end andre. Og hjernen elsker at spille bezzerwizzer, især når den kan svare rigtigt på spørgsmålene. Man snupper den ene ost efter den anden og svarer sig klogt frem til sejren. Det er ikke altid de klogeste, der vinder, men pyt.

For de, der ikke orker alt det kloge

Der er muligvis nogle, som på et tidspunkt kan blive lidt trætte af at sidde og kloge sig foran de andre. Måske de trænger til noget elektronisk gang i den. For eksempel på en konsol som Nintendo Switch. Det skal der også være plads til, for alle skal have noget god underholdning, når vintermørket truer med at ødelægge vores humør. Om man er til bezzerwizzer eller Nintendo, så er der råd at finde, for begge dele kan fås hos din boghandler.

Fysisk eller online

Bog &Idé findes både som fysisk butik og som webshop. Begge steder kan du finde alle mulige skægge og spændende spil, som kan få dig ud af din vinterdepression. I hvert fald, hvis det bare er en almindelig dansk og mild udgave af slagsen. Og har du børn, så kan bezzerwizzer også fås i en juniorudgave. Så kan du banke ungerne i paratviden, uden at de kan komme og undskylde sig med, at de tabte et voksenspil. Op med humøret!