Få en jakke til løbeturen

Vi ved alle at en løbetur er noget af det sundeste. Der sker noget med kroppen når vi løber, det er jo indlysende. Men det mentale har også rigtig godt af en løbetur, det viser al erfaring og viden på området. Der sker noget med hjernen mens vi løber. Det er tydeligt at mærke for en hver, der løber jævnligt. Næsten som en renselse, der får det mentale helbred til at stråle af friskhed og renhed, når vi er kommet hjem og har pustet ud.

En løbejakke er nærmest uundværlig for dig, der løber. Det er ikke en god idé at spæne ud i verden med en tyk bomuldstrøje på. Den vil hurtigt blive våd og tung og ødelægge dit flow. En løbejakke vil derimod transportere din sved ud, samtidigt med at den vil holde dig varm og tør. Det er næsten lige meget hvilken løbejakke du køber, så vil den have disse gode egenskaber. Egenskaber du slet ikke får, hvis du løber i dit hverdagstøj.

I blæst og regn

En god løbejakke er vindtæt og regntæt, så du bliver ikke våd og kold, hvis du løber ind i en byge eller det blæser. Desuden er den svedabsorberende, hvilket gør at sveden transporteres ud igennem stoffet mens du løber. Det er gode egenskaber, og de vil hjælpe dig med udholdenhed, så du kan nå dine mål. Det er helt enkelt et godt køb at anskaffe sig en løbejakke.

Går du ind hos Ny Form og kigger sortimentet igennem, så vil du helt sikkert finde en løbejakke, der passer til dig og din stil. Det er ikke nødvendigvis dyrt at anskaffe sig en løbejakke og pengene er godt givet ud. Tænk på hvor mange skønne løbeture du kan tage på, uden at blive dyngvåd af sved og regn eller iskoldt af blæsten.

Løb er ren helse

Mange løber for at holde kroppen i form. Der er heller ingen tvivl om at det virker. En smuk krop holder længere, hvis den motioneres og holdes ved lige. Det samme kan man sige om det mentale. Tage sjælen med på løbetur, så bliver den glad.