Et urbant tøjbrand med historie

En hver mand må finde sin stil og arbejde med den, så hans person kommer til udtryk igennem den og danner en symbiose immelem mand og beklædning. Så får han et tydeligt look, som gør ham aflæselig for dem, han møder. Er man til det urbane look, hvor minimalisme og coolness mødes i unikt lækkert tøj, så er her et brand, der helt sikkert vil vække genklang. Der er tale om at brand, som siden 70’erne har sat tonen for fed urban beklædning.

Det lækre tøj fra CP company er ikke til at komme udenom, hvis man bekender sig til det urbane look. Er du til hoodies og lækre trøjer, så er der guf at hente i kollektionerne fra CP company. Det er tøj af høj kvalitet og med et design og en farveintensitet, der går lige ind hos en stor kundeskare, som sværger til deres produkter. Har du en gang gået i en trøje fra CP company, så har du garanteret lyst til mere fra samme skuffe.

Super intense farver

CP company var de første, der lagde farverne ind som sidste led i produktionen. I stedet for at bruge præfarvede materialer, så fremstillede de først tøjet i hvide eller neutralt farvede materialer. Så, til sidst, blev tøjet gennemfarvet i en proces, der mundede ud i nogle meget intense farver med stor dybde. CP company blev verdenskendt på at indføre denne metode.

CP company fremstiller kvalitetstøj i urban stil med kant. For kendere er det tydeligt at se når et stykke beklædning kommer fra dette brand. Hvis du går ind og kigger hos Kaufmann, så vil du opdage et kæmpe udvalg af lækkert tøj fra netop CP company. Du kan tjekke det ud online og gå på opdagelse i kollektionerne.

God stil

Der er masser af god stil i kollektionerne fra CP company. Især hoodies og trøjer er unikke i deres fuldkomne stil og farvedybde, men tjek også resten af kollektionerne ud. Der er helt sikkert noget for dig, der leder efter autentisk urban mode med kant. Lad dit look blive understøttet og udviklet med god stil.