Et godt skydevåben til jægeren

At gå på jagt er en livsstil, som knytter mennesket tættere på naturen. Det er en holdning, der vækker genklang hos landets mange jægere. Jægeren har en passion for naturen og dens mangfoldighed af liv. For dens store kræfter og livgivende luft. At det er sundt at færdes i det fri er der vist ikke længere nogen, der tvivler på. Både den fysiske og mentale helse styrkes af at tilbringe tid i det fri, under åben himmel.

Den hæderkronede, legendariske våbenproducent, Remington, har i over 200 år leveret rifler og geværer til jægere over hele verden. Den amerikanske producent er vel især kendt for deres særdeles pålidelige rifler, som også bruges af mange danske jægere. Remington er et navn, som kendes langt udenfor jægernes kreds. Man kan næsten tale om en ikonisk producent af våben af absolut højeste kvalitet. Højt skattet af deres trofaste brugere.

En klassiker af stort format

Den klassiske riffel, Remington 700 har høj status blandt jægere. Her er tale om en særdeles robust model, som kan klare strabadserne i den vilde natur. Den fås i tredive kalibre og lanceredes i 1962 og er solgt i flere millioner eksemplarer. Her har Remington virkelig skabt en klassiker, der er svær at komme uden om. En bolt-action riffel med stor pålidelighed og robusthed.

Remington 870, som er et pump-action haglgevær, er solgt i ti millioner eksemplarer, og det gør det til det mest solgte gevær i verden. Mere end hundrede varianter findes af denne model, som også må regnes blandt klassikerne i genren. Remington producerer desuden den bedste ammunition på markedet.

Frihed under åben himmel

Det liv man lever som jæger, kan kun beskrives som et frit liv, hvor naturen er en medspiller og udfordring på samme tid. Det er et liv, hvor respekten for de vilde dyr og naturens frembringelser er en daglig følgesvend. 

En jæger oplever det hele på nært hold og oplever alle de små dramaer, som dagligt udspilles i naturen. Der er oplevelser at hente på hver eneste jagt. Det er helt sikkert sundt og godt at færdes i det fri.